Wethouder Lindenbergh reikt eerste sleutel HighNote uit

Wethouder Julius Lindenbergh heeft de eerste sleutel van het nieuwe appartementencomplex HIGHnote overhandigd aan Maaike en Nena. Zij zijn de trotse huurders van een Friends-woning.

De HIGHnote in Almere Centrum telt 157 huurappartementen waarvan 66 Friends-woningen. Dit concept is voor jongeren en starters op de woningmarkt. Je deelt een woning waarbij je genoeg ruimte hebt voor jezelf met een gezamenlijke keuken en woonkamer.

“Almere heeft veel ambitie op het gebied van wonen: we willen veel bouwen, mooi bouwen en financieel degelijk bouwen. De versnelling van de woningbouw is topprioriteit om zoveel mogelijk Almeerders een dak boven hun hoofd te bieden. En we willen ons stadscentrum versterken. De HIGHnote past daar goed; een bijzonder gebouw op een fantastische plek. Een aanwinst voor Almere!”, aldus Julius Lindenbergh.

De HIGHnote is het eerste gebouw in het gebied Oostkavels. Kijk voor meer informatie: http://almere.nl/oostkavels

Foto gemeente almere

Geschreven door