Woensdag van 19-21 uur live uitzending i.v.m. het overlijden van een van de Radio Brothers

Op 12 oktober is geheel onverwachts Randy Kempenaar overleden. Jaren lang een van de leden van de Radio Brothers. Hij was er altijd voor jullie, nu heeft hij jullie nodig. Uiteraard biedt Omroep Almere zijn radio Brothers de mogelijkheid om een afscheid uitzending te verzorgen.

Hallo TRB Family,

Intens bedroefd geven wij u kennis van het plotseling overlijden van onze broer Randy Kempenaar. Iedereen die Kempi heeft gekend, weet dat hij een super levendig persoon was en een luisterend oor was voor vele onder ons.

Hij verdiend een prachtige en onvergetelijke uitvaart. En daar gaan wij natuurlijk onze steentje aan bijdragen. Daarbij hebben we jullie hulp nodig!! Er is een crowdfunding opgezet (info op de fb pagina’s trb brothers en stanga barber kempenaar). Woensdag 18okt a.s(MORGEN) zullen wij van de TRB een live radio uitzending verzorgen om jullie te voorzien van alle info omtrent de begravenis etc. De show zal plaatsvinden van 19:00u tot 21:00u en is live te beluisteren en te zien via www.omroepalmere.nl en natuurlijk via onze facebook pagina: Trb Brothers

-WeLoveYouAll-

Link voor financieel te ondersteunen

Geschreven door