ASC Waterwijk wint verdiend van EVC (2-1)

ASC Waterwijk heeft tegen EVC goede zaken gedaan en was tegen deze ploeg veelal in de meerderheid. Grote man was deze middag Tim Klaasen Bos die met twee treffers de winst veilig stelde. In de slotfase kwamen er nog wel wat mogelijkheden voor de gasten maar op karakter trok Waterwijk de winst naar zich toe.

De eerste helft gaven de Almeerders de toon aan en waren vaak voor het vijandelijke doel te vinden. Er waren talrijke kansen en deze werden niet benut en de tegenstander was daar niet rouwig om,sterker nog de gasten wisten zelfs op 0-1 te komen. Eerst waren er wat schoten van de Edamse ploeg maar dat leverde niets op.De 0-1 viel uit een vrije trap maar gaf de gasten wel een boost. Nog voor de rust maakte Tim Klaasen Bos de gelijkmaker voor Waterwijk.

Man van de wedstrijd

Na de rust veranderde er niet veel, Waterwijk de meest aanvallende ploeg en EVC moest het van wat tegen stoten hebben. Uiteindelijk kwam Waterwijk toch nog tot scoren en was het Tim Klaassen Bos die na goed werk van Lindo Pourchez het net wist te vinden en hiermee zijn ploeg een dienst bewees en ook de man van de wedstrijd werd. EVC wilde nog wel voor de gelijkmaker gaan maar slaagde daar niet meer in, Waterwijk kreeg nog wel wat kansen en bleef als team knokken en daardoor zeker recht had op deze belangrijke drie punten.  Trainer Ryan Smart zag zeker nog verbeterpunten bij zijn ploeg maar het karakter dat deze middag getoond werd, stond hem zeker aan.

Komende zaterdag moet Waterwijk op bezoek in Hoorn waar Zwaluwen ’30 de gastheer is.