Banketstavenactie weer van start

Door Stichting Rotary Projecten wordt weer de jaarlijkse banketstaven actie georganiseerd. Voor kinderen in Almere die onder de armoedegrens leven is het sinterklaasfeest vaak geen feest. Terwijl andere kinderen deze dagen verwend worden met mooie cadeaus blijft de sinterklaaszak voor deze kinderen vaak leeg. 

Dit jaar hebben gezinnen die met armoede te maken hebben het extra moeilijk en hebben zij harder dan ooit onze hulp nodig. Daarom organiseert Rotaryclub Almere ook dit jaar weer de Banketstavenactie. Via de website www.banketstavenactie.nl kunnen bedrijven voor hun medewerkers heerlijke sinterklaastraktaties bestellen. Particulieren kunnen vanzelfsprekend ook een bestelling plaatsen. De opbrengst van deze actie wordt volledig besteed aan geschenken voor de kinderen zodat zij, net als andere kinderen, ook een fijn sinterklaasfeest kunnen vieren.

Sinterklaasgedicht op maat

Bestellen kan tot 15 november. Ruim voor Sinterklaas kunnen de traktaties opgehaald worden bij Apollo in Almere of bezorgd worden. En ook dit jaar kunt u bij een bestelling een persoonlijk sinterklaasgedicht bestellen. U hoeft alleen een aantal steekwoorden in te vullen en onze dichter maakt daar een gedicht op maat van. Daarnaast kunnen de traktaties ingepakt worden in feestelijk sinterklaaspakpapier.

Doneren

Wilt u de kinderen wel graag helpen maar wilt u geen traktaties bestellen dan kunt u via de site ook een donatie doen.

Er wordt voor deze actie samengewerkt met VLA, Het Rode Kruis, Stichting Wensjes, Fonds Bijzondere Noden Almere en het Leger des Heils Almere. 

Geschreven door