‘Ik ben denk ik niet lief genoeg geweest’

Voor kinderen in Almere die onder de armoedegrens leven is het Sinterklaasfeest vaak geen feest. Terwijl andere kinderen deze dagen verwend worden met mooie cadeaus blijft de Sinterklaaszak voor deze kinderen vaak leeg.

Toen een jongetje van zes zei, ‘ik ben denk ik niet lief genoeg geweest’ was dat reden voor de leden van Rotaryclub Almere om de Banketstavenactie te organiseren.

Met de opbrengst zorgt Rotaryclub Almere ervoor dat deze kinderen ook een fantastisch Sinterklaasfeest kunnen beleven. Er wordt voor deze actie samengewerkt met VLA, Stichting Wensjes en het Leger des Heils Almere.

Bedrijven en particulieren kunnen tot 17 november Sinterklaas traktaties bestellen via www.banketstavenactie.nl De opbrengst van deze actie wordt volledig besteed aan geschenken voor de kinderen. Via de site zijn naast banketstaven ook banketletters, chocoladeletters en speculaaspopen te bestellen.

Op de foto: vertegenwoordigers van VLA, Rotaryclub Almere, Stichting Wensjes en Leger des Heils

Foto: Claire Slingerland.

Geschreven door