Bibliotheken Haven en Poort nu elke dag open

Leden van De Nieuwe Bibliotheek kunnen voortaan elke dag van de week terecht in de vestigingen in Haven (foto) en Poort. Ook als er geen medewerkers aanwezig zijn, gaan de deuren open voor leden.

Met het invoeren van selfservice uren op maandagochtend en zondag kunnen leden in bibliotheek Haven zeven dagen per week terecht om boeken te lenen en in te leveren, gebruik te maken van een computer en printer of een krant of tijdschrift te lezen.

Met een bibliotheekpas en een viercijferige pincode kan publiek naar binnen tijdens de selfservice uren. Vanaf 4 december is dat ook in Poort mogelijk. Die vestiging is nu alleen ’s middags open op werkdagen. Straks kunnen leden er van maandag tot en met zaterdag terecht vanaf 10 uur en op zondag van 12 tot 17 uur.

Geschreven door