FC Almere dames winnen van IJsselmeervogels (4-0)

Het vrouwenteam van FC Almere heeft een mooie en verdiende overwinning geboekt op IJsselmeervogels. Voor de rust was de stand 2-0 door Sanne Vlaar en Jessica Brands. De gasten hadden moeite om goede tegenstand te bieden dus was de 2-0 stand dan ook verdiend. 

Na de rust eenzelfde spelbeeld met genoeg kansen voor Almere om de stand op te voeren. Later in de wedstrijd gebeurde dat dan ook en wist Geneve Gibbs na een mooie combinatie met Jessica Brands de 3-0 te scoren en was het duel al vroegtijdig beslist.  Hierna nog wel wat kansen om de score op te voeren maar dat gebeurde niet en IJsselmeervogels stelde hier ook niets meer tegenover en was FC Almere de verdiende winnaar en klom door deze overwinning naar een derde plek op de ranglijst.

Komende zaterdag de derby Waterwijk vrouwen 2 tegen FC Almere vrouwen 1 Aanvang 14:30 uur

foto: spelmoment uit de wedstrijd.

Geschreven door