Winst voor Sporting Almere  tegen OSO

Sporting Almere heeft goede zaken gedaan in het thuisduel tegen OSO. Hierdoor klom men weer op de ranglijst en heeft men de formule mogelijk gevonden om mee te doen voor de prijzen.

Onzuiver spel

Het was een rommelige wedstrijd op sportpark Fanny Blankers Koen, het spel van Sporting was onrustig en er kwamen veel passes niet altijd aan. Ook bij de tegenstander was dat het geval dus was het moeilijk scoren voor beide partijen. Wel had Sporting veel meer balbezit dan OSO maar doelpunten scoren bleef vooralsnog even uit. Later lukte dat wel en scoorde Sporting drie keer, eerst was het Sherwan Mustafa die tweemaal het net wist te vinden en later was het Renzo van Jaarsveld die de derde goal voor zijn rekening nam. Uiteindelijk redde OSO nog wel de eer maar verder kwam deze ploeg niet en boekte Sporting uiteindelijk een verdiende zege ondanks het matige spel deze middag.

Komende wedstrijd staat de uitwedstrijd tegen Sporting Almere op het programma.

Geschreven door