ASC Waterwijk wil goede reeks in 2e competitiehelft doorzetten

Zaterdag 2e klasser Waterwijk heeft een redelijke eerste seizoenshelft achter de rug, na een moeilijke start kwam men later sterk terug en staat nu weer dicht bij de koplopers. Met twee derby’s in het verschiet tegen Buitenboys zal het zeker een interessante 2e competitiehelft worden.

Goed herstel

Trainer Ryan Smart kijkt terug op een interessante eerste seizoenshelft. “ We begonnen slecht maar herstelde ons later uitstekend. Op de laatste speeldag voor de winterstop speelden we voor een gedeelde eerste plaats, dit geeft aan dat er een positieve trend te zien is waar we straks mee door willen gaan. We zijn het seizoen gestart met een vrij nieuwe groep die inmiddels steeds meer een team aan het worden is. De trainingsopkomst is hoog en dat was ook het begin voor ons herstel van waar we nu staan. Het is afdeling met goede ploegen en ook stadgenoot Buitenboys kwam de laatste wedstrijden steeds beter voor de dag en kan straks de derby tegen hen interessant worden voor het verdere verloop van de competitie.

Verbeteren

Als we de tweede seizoenshelft structureel wedstrijden willen winnen dienen we nog te verbeteren, we zijn er nog niet. Ook passen veel tegenstanders zich inmiddels aan ons aan als ze ons treffen, hier hebben wij ook plannen voor dus Waterwijk is scherp om straks weer sterk uit de startblokken te komen. Eerst nog maar genieten van de winterstop en na diverse trainingen moeten we er als ploeg weer staan “ , aldus Smart die met zijn team en staf er straks weer volop voor willen gaan.

foto: Fragment uit de wedstrijd HBOK- Waterwijk.

Geschreven door