FC Almere-trainer Sandor Augustijn: ” We zullen tegen Ouderkerk top moeten zijn ”

Zaterdag in de derde klasse B de topper tussen sv Ouderkerk en FC Almere. De Almeerders staan maar twee punten achter op deze ploeg en speelde ook nog een duel minder. Het beloofd dus een ware topper te worden op sportpark Ouderkerk.

Werklust

Trainer Sandor Augustijn van FC Almere ziet wel kansen voor zijn ploeg maar dan moet iedereen top zijn en veel werklust aan de dag leggen. Bij winst van de Almeerders komt men boven Ouderkerk op de ranglijst, maar Ouderkerk dat op eigen bodem dit seizoen nog ongeslagen is, zal zich uiteraard niet makkelijk gewonnen geven.  Augustijn gaat met zijn ploeg voor de winst en zal de huid zo duur mogelijk willen verkopen en Ouderkerk graag op de eerste thuisnederlaag willen trakteren. Het is een spannende afdeling met clubs die dicht bij elkaar staan en er veel verrassingen zijn dit seizoen en de spanning alleen maar toe zal nemen. AMVJ en SDOB zijn hier de koplopers met 15 punten uit 8 duels met ook maar twee punten meer dan FC Almere.  Spanning dus ook weer zaterdag in deze afdeling met misschien wel weer verrassende uitslagen.

Later een verslag van de duels van de Almeerse amateurclubs op Omroep Almere Sport.

foto: Trainer Sandor Augustijn en zijn assistent Tjeerd Hof willen met hun ploeg verrassen bij Ouderkerk.

Geschreven door