Sporting Martinus en Sporting Almere houden het op 2-2

In de 5e klasse C is het Sporting Almere niet gelukt om winnend uit de strijd te komen bij Sporting Martinus. Na twee gedwongen wissels in de 2e helft door blessures kantelde de wedstrijd volkomen.

Snelle voorsprong

In Amstelveen stond Sporting Almere al na een kwartier op een 0-2 voorsprong. De Almeerders hadden hiervoor ook al wat mogelijkheden maar toen stond het vizier kennelijk nog niet op scherp. De twee doelpunten kwamen van Sherwan Mustafa. Hierna kwam Martinus goed terug maar was niet bij machte om voor de rust nog tot score te komen.

Blessures

Na de rust werd het een heel andere wedstrijd, Sporting Almere moest noodgedwongen wisselen door twee blessures. Dit deed de ploeg geen goed en de thuisclub rook zijn kansen. Niet veel later wist men dan ook de aansluitingstreffer te produceren en was het oppassen geblazen voor Almere. Het spel was nu in handen van de thuisclub en liep Almere behoorlijk achter de feiten aan. Er kwamen nauwelijks kansen meer voor de Almeerders en Martinus zag zijn kansen om daarvan te profiteren. Uiteindelijk deden de Amstelveners dat ook en maakten later de verdiende 2-2. Almere stelde hier maar weinig tegenover en eindigde dit duel in een gelijke stand.

Komende wedstrijd speelt Sporting de thuiswedstrijd tegen BVV ‘31.