Vier verdachten uit Almere aangehouden overval Bilthoven Vinkenlaan

Bilthoven – Op woensdag 13 december rond 13.45 uur vond een overval op een winkel aan de Vinkenlaan plaats. Vier verdachten konden korte tijd later worden aangehouden dankzij de aanwijzingen van alerte omstanders.

Meerdere overvallers drongen de winkel binnen en sloegen de vitrines in. Ze vertrokken met buit en liepen in de richting van de Sperwerlaan.

Aangehouden
Al snel konden drie verdachten worden aangehouden op de Bosuillaan. Niet lang daarna werd een vierde verdachte aangehouden. De verdachten zijn 15, 16, 16  en 18 jaar en komen uit Almere.

Buit
Ook is meegenomen buit teruggevonden. Dit wordt nog nader geïnventariseerd en nader onderzoek ter plekke wordt voortgezet.

Snel
Dat we zo snel de verdachten aan konden houden, is te danken aan de verschillende getuigen die de politie goede signalementen gaven en informatie over de richting waarin de verdachten liepen.

Onderzoek
De politie is druk doende met het onderzoek. Er worden getuigen gehoord, sporen onderzocht en er wordt gezocht naar camerabeelden in de omgeving.

Informatie delen
Als er mensen zijn die de politie nog niet gesproken hebben, maar informatie willen delen dan kunnen ze contact met de politie via 0900-8844 of via meldmisdaadanoniem 0800 7000

Geschreven door