Winter Cup toernooi draait op volle toeren

In sporthal Waterwijk wordt momenteel het Wintercup toernooi afgewerkt door de amateurclubs uit Almere. Er zijn al diverse wedstrijden afgewerkt en de sfeer is uitstekend bij dit traditionele toernooi.

Boarding
Komende dagen volgen nog aardig wat wedstrijden en komen ook de seniorenteams aan bod. Mede organisator Ferry Los is zeer tevreden hoe het tot nog toe verloopt en mooi is ook dat er weer via de boarding gespeeld kan worden. Natuurlijk zijn er ook scouts aanwezig die kijken of er nog talenten zijn die straks bij hogere clubs kunnen gaan spelen. Kortom het toernooi is nog zeer in trek en kunnen de spelers zich in de kijker spelen. Zaterdag is de laatste speeldag met na afloop de prijsuitreiking in diverse categorieën.

Hieronder een interview met mede organisator Ferry Los.

Geschreven door