Eerste editie Raveolutie in Almere

Zaterdag 10 februari wordt voor de eerste keer het evenement Raveolutie gehouden in Poppodium de Meester. Het hard dance feest wordt georganiseerd door lokale DJ’s om de hardere stijlen van de dance muziek weer een gezicht te geven in Almere.

De naam zelf is een combinatie tussen het woord Rave en Evolutie. De gedachte erachter is om de ontwikkeling van de muziek ten gehore te brengen. Zowel de hedendaagse Hard techno maar ook de oudere Hardstyle genres zullen langs komen.Naast de evolutie van de muziek is het ook een revolutie binnen de het Almeerse aanbod van uitgaansgelegenheden. Momenteel zijn er nauwelijks mogelijkheden om een avondje uit te combineren met het hardere segment van de house muziek.

De vier organisatoren kijken uit naar een avond vol variatie van DJs met een mix van internationale top DJ’s zoals Luna en Area One en lokale DJ’s zoals Brian NRG, Twisted Mindz, A-Drive en Block.
Belangstelleden die bij de kick off willen zijn van een frisse en energieke avond op Raveolutie kunnen kaarten online verkrijgen via www.raveolutie.com. Entreeprijs is 17,50 per kaartje (exclusief service fee) Onder voorbehoud zijn er ook kaarten aan de deur te koop. Raveolutie begint om 22:00 tot 04:00.

Geschreven door