Spetterend indoor feest met inspirerende activiteiten voor jongeren in Almere

Donderdag 25 mei is er een gevarieerd indoor feest voor de Almeerse mbo- en hbo-studenten. Een avond vol plezier, creativiteit en activiteiten. Denk hierbij aan open-mic’s, sfeerpong, rollerdisco, games, silent-disco, techno, VR-escapes, lasergamen, glow voetbal, alles komt voorbij.

Het doel van het programma is dat de activiteiten verbinden en samenbrengen; iets waar vooral jongeren momenteel behoefte aan hebben. Het programma is georganiseerd door en voor studenten.

Het programma is verspreid over de volgende locaties: De Nieuwe Bibliotheek, Kunstlinie en Poppodium de Meester. Op alle locaties kan gedanst worden: met DJ Eloy in de Kunstlinie, met een Just Dance scherm in de Nieuwe Bibliotheek, of een Foute Zeroes Party – Silent Disco in Poppodium de Meester. Daarnaast kan er gelounged worden en is er een afterparty XXL bij de Meester, is er een shotjes bar met retro shotjes (met en zonder alcohol) bij de Kunstlinie, en komen de betere rappers samen voor “For the Books Open-Mic” Hosted by Mystic in De Nieuwe Bibliotheek – waarbij iedereen kan aanhaken.

Studenten (en hun introducees in de leeftijd van 16 tot 27 jaar) die naar Breach willen komen, kunnen donderdag 25 mei vanaf 19.30 uur bij de hoofdingang van De Nieuwe Bibliotheek, op vertoon van hun studentenpas of ID, hun gratis entreebandje ophalen. Daarmee komen ze overal binnen. Tussen 20.00 – 23.55 uur rijdt er een Party Train waarmee de studenten van locatie naar locatie kunnen reizen.

Breach is samengesteld door de Almeerse Studentenverenigingen – Bazinga, Endzjin en ARSV Agon – en wordt mogelijk gemaakt door hogeschool Windesheim, de Kunstlinie, De Nieuwe Bibliotheek en Poppodium de Meester. Breach is tevens het slotonderdeel van de Windesheim Parade ’23, een interne week vol kunst en cultuur voor studenten en medewerkers van hogeschool Windesheim, met als thema ONT-MOETEN.

Breach betekent letterlijk openbreken. De culturele instanties openen hun deuren om kunst en cultuur laagdrempelig te maken voor studenten. De beoogde doelstelling van Breach is te verbinden en te ont-moeten. Het sociale aspect is des te belangrijker gezien de zorg om het welzijn van jongeren na Corona.

Meer informatie over Breach en het volledige programma vind je hier.

Geschreven door