Forza Almere wil alles geven om dit seizoen het hoogste te bereiken

In de 5e klasse C is Forza Almere het seizoen begonnen met een compleet ander team. De selectie kreeg er diverse nieuwe spelers bij die uiteindelijk voor het verschil moesten gaan zorgen. Gary Bouwmeester is daar een van en kwam van 2eklasser ASC Waterwijk. De ervaring van de routinier kan van groot belang zijn voor de ploeg uit Almere

Ervaring

Bouwmeester is momenteel de aanvoerder van het team en is een logische keuze gezien zijn ervaring bij diverse andere clubs. “ De eerste seizoenshelft was voor mij een dubbel gevoel, je hoopt dat je in het team past en dat ik m’n bijdrage kan leveren. Dit lukte goed en kan ik uitstekend met mijn medespelers overweg en begrijpen we elkaar goed. De sfeer in het team is optimaal en draaien we lekker mee in deze klasse. We staan nu tweede achter IJburg dat vier punten op ons voorstaat maar met nog veel wedstrijden te spelen kunnen we het ze lastig maken en dat zijn we dan ook van plan, want na de degradatie van vorig seizoen willen we het verloren terrein weer snel heroveren ”.

Instelling en vechtlust

“ Verder moeten we ons nog wel meer ontwikkelen en is mooi voetbal niet altijd het belangrijkste, de instelling en vechtlust is net zo belangrijk en er zitten wedstrijden bij dat het laatste erg belangrijk is. We zien uit naar de 2e competitiehelft en zullen nog tegenstanders tegenkomen die moeilijk te bestrijden zijn maar als we ons daar goed op instellen kan het nog een mooi vervolg van deze competitie ”.

De herstart van de competitie begint voor Forza met een inhaalduel op 13 Januari bij Nieuw Sloten.

Geschreven door