Hersenstichting collecteert in Almere

De Hersenstichting collecteert van 29 januari tot en met 3 februari 2024 voor meer hersenonderzoek. Vele enthousiaste en vrijwillige collectanten gaan in Almere langs de deuren om geld in te zamelen voor meer onderzoek en betere behandelingen voor mensen met een hersenaandoening.

Want denk  eens in dat er iets met de hersenen gebeurt?! Een hersenaandoening zet het leven op z’n kop. Helaas is dat al bij meer dan 4 miljoen Nederlanders het geval. Denk bijvoorbeeld aan dementie, Parkinson, een beroerte, een depressie of hersenletsel door een ongeluk. En als er niets gedaan wordt , wordt dit aantal alleen nog maar groter.

De Hersenstichting zet daarom alles op alles voor gezonde hersenen voor iedereen.

Collectant gemist? De  gift is ook overmaken via de online collectebus op https://hersenstichting.digicollect.nl/nah-ontmoetingspunt-almere

Geschreven door