Huiszoeking in woning in Haven

Woensdagavond heeft de politie een instap gedaan in een woning aan de Leemwierde in de Wierden Tijdens de instap werd direct één persoon aangehouden.

De geplande instap leidde naar een enorme hoeveelheid contant geld, drugs en waardevolle goederen. In de woning is een man aangehouden. Er wordt een onderzoek ingesteld naar de spullen, cash, de drugs en de aangehouden verdachte.

Speciale eenheid
Vanwege de vondst in de woning werd ook een speciale eenheid ingezet. De Bewaking Eenheid kwam met spoed ter plaatse en heeft voor een tijd de woning beveiligd. Inmiddels zijn alle goederen, contanten en drugs door deze eenheid beveiligd afgevoerd en zal het worden vernietigd. Ook heeft er nog een tijdje een politiehelikopter rondom de woning gevlogen. Dit ter ondersteuning van de agenten op straat.

Heeft u informatie over illegale activiteiten in woningen of bedrijven? Laat dit de politie weten. Criminaliteit trekt gevaar aan, zo heeft wiet een brandgevaar, wordt er illegaal elektra afgetakt, en is er heel vaak wateroverlast. Vermoed u iets bel 0900-8844 of misdaad anoniem 0800-7000

Geschreven door