Leslie van Hilten, raadslid VVD wordt nieuwe fractievoorzitter

Lesley neemt het stokje over van de tijdelijkvoorzitter Aileen Oostvee, die wel aanblijft als vice voorzitter meld Almere DEZE WEEK

Van Hilten: “Met enthousiasme ga ik aan de slag als fractievoorzitter van de Almeerse VVD. Ik ga de stad in om actief bij te dragen aan het herstel van het vertrouwen van bewoners in de politiek. Door persoonlijk in gesprek te gaan met bewoners en bedrijven, wil ik goed luisteren naar de oplossingen die zij zelf aandragen.

Bovendien staan we voor aanzienlijke uitdagingen, zoals het waarborgen van een veilige en schone stad, en het bevorderen van gezonde gemeentefinanciën. Als voorzitter van de grootste partij in de gemeenteraad, ben ik vastbesloten om voor inwoners en ondernemers deze uitdagingen aan te pakken.”

De afgelopen jaren zijn er meerdere wisselingen geweest in de VVD-fractie. Na de verkiezingen in 2022 begon Colette Holter als fractievoorzitter. Wegens drukte in haar werk- en privéleven droeg zij een jaar geleden het stokje over aan Koen Bokhorst. Afgelopen november legde Bokhorst zijn taken neer wegens gezondheidsklachten.

Bericht Almere DEZE WEEK

Geschreven door