Mountainbiken, heerlijk actief | je krijgt nu de kans

Altijd al willen leren mountainbiken of juist je techniek verbeteren?  Op zondag 4 februari biedt een ervaren instructeur uitgebreide mountainbike clinics in boswachterij Almeerderhout. Mountainbiken is een heerlijke sport in de buitenlucht en kan het hele jaar beoefend worden.  

Lekker crossen door de bossen

Outdoorpark SEC Almere is het officiële startpunt van een prachtig MTB-parcours door de natuur. Als trailcenter organiseren ze mountainbike clinics voor jong en oud. Ook met koud weer is mountainbiken een heerlijke activiteit: je wordt vanzelf warm!

Praktisch

Je mag je eigen mountainbike meenemen, maar kan er ook een huren als onderdeel van de clinic.

Zondag 4 februari 11:00  
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Prijs: vanaf € 25,00 p.p.
Meer informatie en reserveren: https://www.outdoorparkalmere.nl/arrangement/mountainbike-open-inschrijving/

Contactgegevens
Outdoorpark SEC Almere
Verlaatweg 2
1358 AJ Almere

www.outdoorparkalmere.nl
info@outdoorparkalmere.nl
036-5384855

Geschreven door