Sporting Almere trainer Tareq El Magied: Ik ben positief over de 2e competitiehelft

Sporting Almere, dat in de 5e klasse C uitkomt, heeft een wisselvallige eerste seizoenshelft achter de rug. Er waren wedstrijden die gewonnen hadden moeten worden maar ook wedstrijden waar het zeker niet tegen zat. De smalle selectie met flink wat jeugd wil straks zeker proberen om hoger te eindigen dan de plaats waar op het nu staat..

Fundament

Trainer Tareq El Magied over zijn team:  “ We zijn het seizoen begonnen met een jonge, onervaren en smalle selectie. Wij hebben een doelstelling om een fundament te bouwen voor de aankomende jaren. Alles om het elftal is goed geregeld, de jongens hebben alles tot hun beschikking, het enige wat ze moeten doen is aanwezig zijn en 120% geven tijdens trainingen en wedstrijden. Trainingsopkomst is hoog, daar ben ik heel blij mee en wij hebben tot nu toe goede vooruitgang geboekt, helaas hebben we dat niet kunnen volhouden tot het einde. Dat komt denk ik door te weinig ervaring in ons team en een smalle selectie. We zijn geen  tegenstander tegengekomen waarbij wij kansloos waren of veel slechter waren dus dat is positief en  blijkt dat het goed zit in onze selectie.

Uitstekende sfeer

Na de winterstop willen we weer de draad oppakken en nog meer vooruitgang boeken dan al is gedaan. En met de ervaringen van het eerste seizoenshelft hoop ik dat we de wedstrijden nu ook winnend kunnen afsluiten  De jongens willen graag alles geven, de sfeer in de groep is uitstekend en als we dit weten vast te houden gaan we leuke maanden tegemoet “, aldus de coach die zijn team straks zeker hoger ziet eindigen op de ranglijst.

Geschreven door