De zAAk A maakt uitdagend theater voor het hele gezin in Corrosia

In de voorjaarsvakantie speelt de zAAk A op maandag 19 februari de interactieve voorstelling bAAs (5+) in Corrosia Theater, Expo & Film. Aanvang 15 uur. In bAAs (5+) kom je erachter wie de baas IS en wie de baas SPEELT

Bij Jeugdtheatergezelschap de zAAk A draait het niet alleen om vermaak, maar ook om het prikkelen van de fantasie en het stellen van wezenlijke vragen. Theatermaker en kinderfilosoof Annelies Appelhof brengt in haar voorstellingen belangrijke thema’s aan de oppervlakte. Wat is rechtvaardigheid? Hoe weet je wat waar is? En zijn jouw ideeën hetzelfde als die van anderen?

In de voorjaarsvakantie speelt de zAAk A op maandag 19 februari de interactieve voorstelling bAAs (5+) in Corrosia Theater, Expo & Film. Aanvang 15 uur.

Alle informatie over deze voorstelling vind je op: www.cultureelcentrumcorrosia.nl / www.corrosia.nl.

Geschreven door