Een Goed Gesprek met Nienke Nieuwenhuizen van het CDA | Video

In de interviewreeks ‘Een goed gesprek met’ praat Sven van der Burg met lokale Almeerse politici en bestuurders. Wat drijft hen? Hebben ze te maken met dilemma’s? Welke dromen hebben zij voor de stad? Het gaat in deze gesprekken niet over de politiek of over lastige dossiers maar over de mens, de persoon achter de politicus. In aflevering 12 een gesprek met Nienke Nieuwenhuizen, fractievoorzitter van het CDA.

Over zijn van een onderdeel van een groter geheel, de inspiratie van de Flying Doctors en dat politiek een vak is dat je moet leren.

In deze serie zijn meerdere afleveringen beschikbaar, klik hier Deze aflevering is in het Nederlands en Engels ondertiteld.

Omroep Almere is tijdens de Politieke Markt aanwezig met een aantal verslaggevers. Zij verzorgen het programma Stadhuisplein Live en brengen, nieuws, interviews en duiding. Nu is het reces (vakantie) voor de gemeenteraad. De eerstvolgende uitzending van Stadhuisplein Live is 7 maart.

Geschreven door