Gezond & fit festival in buurtcentrum De Cartoon

Wijkteam Almere Buiten Oost organiseert op woensdag 6 maart van 9.00 tot 17.00 uur een gezond & fit festival voor alle leeftijden in buurtcentrum De Cartoon. In samenwerking met vrijwilligers, organisaties en partners uit de buurt is er een veelzijdig aanbod van meer dan 20 activiteiten over een gezonde leefstijl, bewegen en je (mentaal) fit voelen voor alle leeftijden.

Volg een training over o.a. voedingswaarden of krijg voorlichting over valpreventie. Schrijf je jezelf of je kind in voor een sport clinic of stel je vraag aan een fysiotherapeut. Daarnaast worden  er workshops gegeven op het gebied van zelfontwikkeling en nog veel meer!

Inschrijven kan nog tot en met 29 februari door een mail te sturen naar Evy: e.limbourg@meesamen.nl

Voor het hele programma kijk op de facebookpagina van het wijkteam: https://www.facebook.com/wijkteam.almere.buiten.oost.nieuw/

Het gezond & fit festival vind plaats in buurtcentrum De Cartoon, Gerrit Th Rotmanlaan 28.

Geschreven door