Brand Almere de Steiger was een aanslag – Heeft u informatie?

In de vroege ochtend van zaterdag 9 maart legden meerdere personen een explosief neer bij een bedrijf aan de Steiger in Almere. De politie heeft enige vermoedens. Wie weet meer?

Tussen 03:10 uur en 04:50 uur vond de explosie plaats. Politie en Forensische Opsporing snelden ter plaatse en konden toen enkele sporen veiligstellen. Uit onderzoek van de politie blijkt nu dat een mogelijk zakelijk conflict de aanleiding was om dit explosief neer te leggen. De recherche vermoedt dat mensen meer weten. Helaas zijn de foto’s niet van goede kwaliteit, maar misschien weet u wel meer.

Welke informatie weet u?
Informatie kan altijd anoniem en gratis worden doorgegeven door te bellen naar 0800-7000 of online door hier te klikken. U kunt ook uw informatie doorgeven door gratis te bellen met de politie via 0800-6070.

Foto politie Almere

Geschreven door