Buitenboys en Olympia Haarlem delen de punten in vermakelijk duel

Tweedeklasser Buitenboys heeft in de thuiswedstrijd tegen Olympia weer een punt bij het totaal toegevoegd. De ploeg van Dennis Verwer speelde goed en dat was ook bij de gasten en stond na 90 minuten de 2-2 op het scorebord.

Gelijkopgaand

In de dertigste minuut kwam Buitenboys op voorsprong door Ky-Mani Soe-Agnie-1-0. Even hiervoor waren de gasten ook nog in scoringspositie maar vonden de Buitenboys doelman op hun weg. De strijd ging nu op en neer en er waren voor de rust nog mogelijkheden voor beide partijen maar werd er in de eerste helft niet meer gescoord.

Ky-Mani-Soe Agnie sterk aan de bal

Na de rust nam de druk op het Buitenboys doel behoorlijk toe en was de gelijkmaker geen verrassing :1-1. Buitenboys rechtte de rug en kwam goed terug en moest Olympia alles in het werk stellen om erger te voorkomen, eerst lukte dat nog wel maar uiteindelijk was het weer Ky-Mani-Soe Agnie die Buitenboys op voorsprong zette:2-1. De wedstrijd ging nu op en neer maar uiteindelijk kon de thuisclub niet voorkomen dat de Haarlemse ploeg toch nog op gelijke hoogte kwam. Verder bleef het bij deze stand en had het publiek een vermakelijk duel gezien.

Komende week staat voor Buitenboys de uitwedstrijd tegen Always Forward op het programma.