FC Almere voorzitter Arno van As: “Een club om trots op te zijn! “

Ondanks de uitschakeling van het eerste team van FC Almere j.l. dinsdagavond tegen sv Hillegom kan men toch trots zijn op de voetbalclub uit Almere-Haven. De grote belangstelling bij deze bekerwedstrijd deed veel leden goed. Zo ook voorzitter Arno van As.

Trots

Van As: “ Wat we als club, ondanks de uitschakeling, dinsdagavond hebben neergezet, daar mogen we allemaal enorm trots op zijn. Dat was fantastisch.  Oude tijden lijken te herleven, een onvervalste bekeravond met alles erop en eraan. Onze tegenstander en scheidsrechter waren onder de indruk van de ontvangst, de gastvrijheid en de sfeer. Tijdens de wedstrijd zelf waren we behoorlijk gelijkwaardig aan deze eersteklasser uit Hillegom. Nadat de ruststand 0-1 was hadden we goede hoop dat de gelijkmaker na rust zou komen en de kansen waren er voor.

Positieve ervaring

Helaas lukte dat niet en werd het laat in de wedstrijd ook nog 0-2. Uiteindelijk betekende dit de uitschakeling voor FC Almere maar er waren zoveel positieve punten overgebleven tijdens deze avond dat men trots kan zijn op onze club. Daarom wil ik iedereen die aan deze avond heeft meegewerkt, ENORM BEDANKEN: Het team Zaterdag 1 en staf, kantine/bar, muziek, speaker, Business Club, ICT,  de pers en de vele supporters en de mooie lichtshow voor de wedstrijd.Het was fantastisch. Ik heb zelden, nee nooit, zo’n fijn gevoel gehad bij een club als deze “.

FC Almere maakt momenteel weer mooie tijden door en dat doet velen goed. De oudste voetbalclub van Almere zit weer behoorlijk in de lift en wil graag doorgroeien en daar zijn al behoorlijke stappen in gezet.

foto: Voorzitter Arno van As.

Geschreven door