FC Almere vrouwen verliest verdiend van Hercules vrouwen

Op eigen veld hebben de vrouwen van FC Almere tegen Hercules niet kunnen imponeren. Na een 1-1 ruststand verloor men alsnog en scoorde Hercules nog tweemaal. Na drie overwinningen op rij moest men er tegen Hercules deze middag aan geloven.

Veel speelruimte

Vanaf het begin van dit duel kregen de vrouwen van Hercules veel te veel ruimte en liep Almere steeds achter de feiten aan. Men ging ook mee in het spel van de tegenstander en speelde niet hun eigen spel. Voor de rust ging het bij vlagen nog wel gelijk op en scoorden beide partijen voor de rust een keer.

Paal een sta in de weg

In het tweede bedrijf was Hercules wel de betere ploeg en scoorde dan ook de 1-2. Hierna waren er nog wel wat kansen voor Almere maar de paal stond succes in de weg. Ook een aardige aanval trof geen doel want de inzet verdween langs de verkeerde kant van de paal. Hercules wilde graag nog een derde treffer produceren en dat gebeurde uiteindelijk dan ook en was de 1-3 achterstand voor Almere niet meer te overbruggen. Het bleef dan ook bij deze stand en verloor Almere en verloor weer eens na drie overwinningen op rij.

Komende wedstrijd gaat men op bezoek bij ‘s Graveland, dat acht punten minder heeft dan Almere.