Getuigen gezocht | Geweldsincident in woning Oldenzaalstraat Stad

Op woensdagmiddag 24 januari is een geweldsincident geweest in een woning aan de Oldenzaalstraat waarbij mogelijk meerdere mannen betrokken zijn die volledig in het zwart gekleed waren. Heb jij tussen 11 uur ’s ochtends en 15.30 uur iets verdachts gezien in de Oldenzaalstraat? Laat het de politie weten! Dit misdrijf moet worden opgelost.

Rond 11.45 uur komt het slachtoffer, een 54-jarige man uit Rotterdam aan bij de woning. Daar wordt hij door vermoedelijk zes mannen binnengehouden en bedreigd. Ook raakt het slachtoffer licht gewond. Na een tijdje weet de man te ontsnappen en vlucht de woning uit. De politie doet onderzoek wat er precies gebeurd is en wie de mannen zijn die volledig in het zwart gekleed waren. Eén persoon, een 57-jarige vrouw uit Almere is direct in de woning aangehouden.

Heb jij iets verdachts gezien?

De verdachten waren vermoedelijk volledig gekleed in het zwart en hebben een lichte- tot donkergetinte huidskleur. Misschien heb jij rond 11 uur in de ochtend een aantal van hen zien lopen in de straat. Of misschien heb jij een aantal van de mannen zien lopen rond 14 uur. Rond 15.30 uur zijn vermoedelijk de laatste mannen weggerend toen het slachtoffer wist te ontkomen. Wellicht heeft iemand dat ook gezien.

Weet jij meer? Help de Politie.

Heb jij iets gezien of gehoord? Misschien heb je camerabeelden of informatie die de politie kan helpen bij het onderzoek. Dan komt de politie graag met jou in contact. Bel via telefoonnummer 0900-8844 of bel anoniem met 0800-7000. of gebruik het tipformulier

Geschreven door