Koen Blommestijn trefzeker voor Quick Boys en scoort twee keer.

Het gaat na zijn zware blessure weer goed met voetballer Koen Blommestijn, de spits zit weer lekker in zijn vel en kan zich weer volledig focussen op zijn geliefde sport. Afgelopen zaterdag trok hij de aandacht in de wedstrijd tegen Hardenberg.

Als je twee keer scoort bij je nieuwe club zoals Koen Blommestijn deed tegen Hardenberg kan je niet meer stuk, zou menigeen zeggen. Nou dat klopt wel want de speler van Volendam en eerst werd verhuurd aan Telstar en nu is verhuurd aan het Katwijkse Quick Boys laat gelijk zien wat zijn waarde is voor deze club. De eerste twee goals nam hij voor zijn rekening in dit duel en kwam men op een riante voorsprong, later werd het voor de rust ook nog 3-0. 

Na de rust kwam Hardenberg sterk  terug en wist nog de 3-2 te maken, maar verder kwamen de gasten niet. Koen Blommestijn kan dus terug kijken op een lekkere wedstrijd en dat na zijn langdurige blessure die hij had opgelopen bij Telstar.

Hopelijk gaat hij nog meer betekenen voor zijn nieuwe club en zal blijken of hij volgend seizoen ook nog in Katwijk speelt, gezien hij nog steeds onder contract staat bij FC Volendam.

Foto: Koen Blommestijn laat zich lekker gaan na zijn gescoord doelpunt voor Quick Boys.

Geschreven door