Omroep Almere kookte in kader van NL Doet voor Leger des Heils | Video

Omroep Almere is een media-organisatie. Maar ook op andere manieren laat de omroep zijn sociale hart in Almere spreken. Medewerkers van Omroep Almere kookten dinsdag in het kader van Nederland Doet (NL Doet) van het Oranje Fonds voor zestig mensen bij het Leger des Heils in Almere Buiten.

Het Oranje Fonds houdt NL Doet op 15 en 16 maart. Maar Omroep Almere deed zijn activiteit al een paar dagen eerder zodat de mensen van het Leger des Heils ook op vrijdag en zaterdag nog aan activiteiten mee kunnen doen.

Omroep Almere maakte meer dan vijftig kilo rendang, kipsaté en bami. Het was zoveel dat veel gasten nog een bakje mee konden nemen.

Het vlees werd  beschikbaar gesteld door hoofdsponsor Noordpool van Omroep Almere. Ook de omroep droeg zijn steentje bij. Alles was voor de doelgroep van het programma Almere achter de Schermen, een programma voor mensen met een smalle beurs dat Omroep Almere regelmatig op tv uitzendt.

Geschreven door