Sporting Almere in blessuretijd onderuit tegen Nieuw Sloten

In de 5e klasse C heeft Sporting Almere geen potten kunnen breken in de uitwedstrijd bij Nieuw Sloten. De ploeg van Tareq El Magied speelde ondanks dat men vrij compleet kon uitkomen ver onder de maat. 

Slecht begin Sporting

Volgens de trainer speelde zijn ploeg een van de slechtste wedstrijden van dit seizoen, de afspraken werden niet nagekomen en er was weinig beleving bij de Almeerse ploeg. Sloten profiteerde hier voor de rust van, door 1-0 uit een strafschop te scoren. Na de rust greep de oefenmeester in en wisselde vier spelers, het ging nu wat beter lopen en kwamen er ook wat kansen voor Sporting en wist via Abdel Bouazati de gelijkmaker te produceren. Sloten moest terug en Sporting wist ook de 1-2 te scoren door Sherwan Mustafa na goed werk van Renzo van Jaarsveld.

Onterechte strafschop

Nieuw Sloten kreeg de tweede penalty deze middag en trok met de stand weer gelijk, al was de strafschop wel makkelijk gegeven. Er leek geen vuiltje aan de lucht en liet Sporting de bal goed rond gaan en kwamen er nog meer mogelijkheden maar goals bleven uit en leek een gelijkspel de enige echte uitslag, maar in blessuretijd was het toch de thuisclub die aan het langste eind trok door toch nog de 3-2 te scoren. Bij Sporting was men zwaar teleurgesteld en voelde men zich bestolen door de strafschop die aan de thuisclub  onterecht werd toegekend.

Sporting zal komende wedstrijd de draad weer op moeten pakken om de middenmoot positie op de ranglijst te versterken.

Geschreven door