Vogelwacht doet mee aan Landelijke Opschoondag op zaterdag 23 maart

23 maart is het Landelijke Opschoondag. Dit jaar doet de Vogelwacht daar aan mee.

De vogelwacht gaat met zoveel mogelijk donateurs (anderen zijn natuurlijk ook welkom) in een gebied in Almere zwerfafval opruimen.  Deze activiteit duurt van 9.00 – 12.00 uur, maar ook als Almeerders maar een uurtje willen of kunnen komen helpen, zijn ze van harte welkom. De gemeente stelt materialen (onder andere grijpers) ter beschikking, die na afloop behouden mogen worden. Achteraf wordt het zwerfafval door de gemeente opgehaald.

In verband met de aanvraag van materialen is aanmelden nodig via activiteiten@vogelwachtflevoland.nl onder vermelding van je mobiele nummer. Er zijn al een aantal aanmeldingen, maar hoe meer hoe beter. “Samen maken we een stukje Almere schoon”, aldus de vogelwacht.

Geschreven door