29-Jarige bezorger in Stad mishandeld met hamer

Vrijdag 15 maart wilde een man eten bezorgen bij een woning in de Titostraat in Staatsliedenwijk. De man werd op de terugweg zwaar mishandeld door drie personen die op beeld staan. Wie weet meer of wie plaatste de bestelling?

Het slachtoffer krijgt rond 02:20 uur een bestelling binnen die bezorgd moet worden op een adres aan de Titostraat in Almere. De bezorger is onderweg naar het adres, maar wanneer hij aanbelt hoort hij dat de bewoners geen eten hebben besteld. Als de bezorger het appartementencomplex verlaat en richting zijn fiets loopt, gaat het mis.

De bezorger werd aangesproken door drie personen. Eén van hen stond oog-in-oog met het slachtoffer en zei dat de man alles moest afstaan. Het slachtoffer stond het eten af, maar niet zijn persoonlijke spullen. De bezorger werd vervolgens meegenomen naar de zijkant van het appartementencomplex, waarna met behulp van een hamer op zijn knieën werd ingeslagen. Het slachtoffer wist zichzelf los te trekken en weg te komen.

De recherche heeft beeldmateriaal ontvangen waarop de drie verdachten te zien zijn. De recherche vraagt u om naar de foto in dit bericht te kijken en uw informatie door te geven als u meer weet. Daarnaast vraagt de recherche zich af wie de bestelling heeft geplaatst. Misschien dat opzet in het spel is geweest. Deel uw informatie gratis via 0800-6070 of anoniem via 0800-7000. Online kan via onderstaand tipformulier of via deze link.

Geschreven door