Aanmelding Onderneming van het Jaar 2024-2025 geopend 

Vanaf donderdag 18 april 2024 is het weer mogelijk voor bedrijven om zich aan te melden voor de titel ‘Onderneming van het Jaar 2024-2025’. Daarnaast is het ook mogelijk om een ander bedrijf aan te melden. De bekendmaking van de winnaars is op vrijdag 15 november 2024 tijdens de Dag van de Ondernemer. Voor de 38e keer wordt deze prijs uitgereikt. De titel kent de gemeente toe aan bedrijven die waardevol zijn voor de stad, op welk gebied dan ook.  

Er zijn drie categorieën die de vakjury beoordeelt. Dat zijn: midden-groot bedrijf, kleinbedrijf en starters. Daarnaast kan er gestemd worden op de genomineerden uit de drie categorieën voor de publieksprijs. Deelnemende bedrijven kunnen hun zichtbaarheid, naamsbekendheid en netwerk vergroten en de winnaars ontvangen een prijspakket.  

Tot 11 september 2024 is het mogelijk om aan te melden. De vakjury selecteert genomineerden uit alle aanmeldingen en bepaalt door bedrijfsbezoeken wie de winnaar per categorie is. In dezelfde maand kan het publiek stemmen op de genomineerden voor de publieksprijs. Op vrijdagavond 15 november 2024 worden de winnaars bekendgemaakt tijdens een netwerkavond.  

Thermen La Mer, Buzaglo, Brothercoating en MINT 

Vorig jaar wonnen vier Almeerse bedrijven de titel ‘Onderneming van het Jaar 2023-2024’. In de categorie voor midden-groot bedrijf was het Thermen la Mer, in de categorie kleinbedrijf was het Buzaglo, in de categorie starters was het Brothercoating. De publiekprijs ging naar MINT. 

Via deze link of onderstaande QR code is het mogelijk om een bedrijf aan te melden.  

Geschreven door