ASC Waterwijk blijft koploper Jong Holland op de voet volgen

In de 2e klasse A heeft Waterwijk zich weer van de goede kant laten zien. De ploeg van trainer Ryan Smart zegevierde met 4-0 over Zwaluwen en kijkt nog steeds omhoog, mede doordat koploper Jong Holland verloor van OSV.

Controle over de wedstrijd.

Vanaf het eerste fluitsignaal hadden de Almeerders de wedstrijd onder controle. De 1-0 viel na 12 minuten door Lesley de Vlieger die uit een hoekschop scoorde. Waterwijk was de betere ploeg en liet dat dan ook later blijken door de scre uit te breiden. Tim Klaassen-Bos scoorde de 2-0 met een lob in de verre hoek over de keeper heen en daar ging een goede combinatie aan vooraf van David Mol en Douwe Willemars.

Rood

Zwaluwen kreeg ook nog rood want men had het  moeilijk met Daniël Ozdemirci van Waterwijk dat de frustratie toesloeg en natrapte wat met rood bestraft werd. Nog voor de rust werd het nog 3-0 door Douwe Willemars die vanaf elf meter scoorde. Na de rust kansen genoeg voor Waterwijk en had men de score nog uit moeten bouwen. Het vierde doelpunt werd uiteindelijk door Zwaluwen in eigen doel geschoten.

Trainer Ryan Smart was niet ontevreden met de uitslag ,de score had hoger moeten zijn, aldus de coach van Waterwijk die komende wedstrijd op bezoek gaat bij het sterke Olympia Haarlem.