ASC Waterwijk in tweede helft langs OSV

Waterwijk heeft de voorlaatste wedstrijd van de competitie op eigen veld geen fout gemaakt en stuurde OSV puntloos weg. Door deze winst bleef men HBOK volgen maar tevergeefs, de ploeg uit Zunderdorp wist FC Almere ruim te verslaan en pakte hiermee de titel in 2A.

Onder druk.

Het duel tussen Waterwijk en OSV ging fel van start en waren de Amsterdammers in de beginfase het meest gevaarlijk. Uiteindelijk was het de thuisclub die het eerst scoorde, de snelle Ryannique Inge was de tegenstander te snel af en maakte de 1-0.

OSV kwam snel terug en zette Waterwijk behoorlijk onder druk en mocht men in deze fase niet klagen dat de gelijkmaker niet viel. Aan de andere kant was Waterwijk dicht bij de tweede treffer maar de vrije schop van Steve Promes werd fraai gekeerd door de OSV-goalie. De wedstrijd bleef vrij gelijk op gaan en na 20 minuten leek OSV de gelijkmaker te scoren maar een 100% kans ging jammerlijk verloren. Waterwijk kreeg hierna wat meer balbezit maar dit leverde niet het gewenste resultaat op.

Slotfase spannend.

Na de rust gingen de twee teams er weer volop tegenaan en kwamen er ook mogelijkheden maar zowel Waterwijk en OSV verzuimden af te ronden. Dat gebeurde pas in de slotfase toen Roele van OSV de gelijkmaker scoorde 1-1. De laatste minuten waren spannend en wisten Inge en Willemars nog twee keer voor de thuisclub te scoren en in blessuretijd scoorde OSV ook nog een keer en stond de 3-2 op het scorebord. OSV probeerde er nog een gelijkspel uit te slepen maar tevergeefs. Waterwijk dus weer naar winst maar wist dat HBOK ruim voorstond tegen FC Almere en dus de titel voor zich opeiste. Over twee weken gaat Waterwijk de nacompetitie in,tegenstander is nog niet bekend.

De laatste competitiewedstrijd gaat Waterwijk naar sv Marken en krijgt OSV bezoek van Zandvoort.

Geschreven door