Eerste gedichtenbundel van Almeerse schrijfster Anna Bos is een feit!

Vanaf vandaag is de eerste gedichtenbundel; “DICHTER bij mijn gevoel” van schrijfster Anna Bos officieel gelanceerd! De bundel is opgenomen door het centraal boekhuis en daarom in alle online én offline boekhandels te bestellen.

Anna Bos schreef lange tijd enkel horrorboeken en verhalen. Hieruit is haar eerste online publicatie; “Gemeen spel” en haar debuut in het gedrukte veld; “Overal ogen” ontstaan. Echter, na deze horrorfase is zij zich in haar schrijfwerk steeds meer gaan ontwikkelen. Anna heeft andere genres ontdekt en is gaan spelen met nieuwe vormen van schrijven. Zo ook het dichten.

Het schrijven van poëzie bleek Anna Bos goed te liggen. Ze schreef steeds meer gedichten over allerlei verschillende gedachten en gevoelens. Na er wel 40 te hebben verzameld werd het tijd voor een bundel. Nog geen drie weken na dit besluit was het definitief. “DICHTER bij mijn gevoel” is een gepubliceerd boek!

“Ik had nooit verwacht een gedichtenbundel te publiceren. Maar nu blijkt maar weer, zeg nooit nooit.”

Wat maakt “DICHTER bij mijn gevoel” nu zo uniek?

De bundel is gevuld met de kijk van een jonge schrijfster. Haar kijk op de wereld, op gevoelens en gedachten. Natuurlijk zal zij niet overal nog even sterk of überhaupt hetzelfde over denken. Gelukkig groeien we allemaal altijd en verandert hiermee ook onze kijk op de dingen om ons heen. Naast deze mooie inkijk in het gevoel van Anna Bos, is er nog iets unieks aan deze prachtige bundel. Ieder gedicht is namelijk ondersteund door een mooie tekening die direct aanhaakt op het gelezen gedicht. 40 gedichten, 40 tekeningen en heel veel gevoel. Wat wil u nog meer?

“DICHTER bij mijn gevoel” is vanaf nu in alle online en offline boekhandels te koop. Door de opname in het centraal boekhuis is het ook voor bibliotheken makkelijk te bestellen en toe te voegen aan hun assortiment. Ga er dus ook vooral naar vragen bij uw plaatselijke bibliotheek. Wie weet kunt u het dan al snel meenemen.

Voor meer informatie over de bundel en de andere boeken van Anna Bos kunt u een kijkje nemen op haar website; www.annabosstories.nl. Op deze website kunt u ook een gedicht bestellen wat speciaal voor u geschreven is, met alle thema’s en punten die u aan bod wil laten komen. Een echte aanrader!

Geschreven door