Flevoziekenhuis benoemt nieuwe voorzitter raad van toezicht

Iris Bandhoe wordt de nieuwe voorzitter van de raad van toezicht (rvt) van het Flevoziekenhuis. Zij volgt op 1 april 2024 Meindert Schmidt op, die na bijna acht jaar afscheid neemt van de raad van toezicht.

Iris Bandhoe is reeds 2 jaar lid van de raad van toezicht van het Flevoziekenhuis en neemt nu het voorzittersstokje over. Iris Bandhoe heeft een achtergrond als psychiater en heeft diverse functies bekleed binnen GGZ instellingen. Momenteel is ze al vele jaren werkzaam als bestuurder bij GGZ Delfland. Tevens is zij actief als toezichthouder bij de Stichting Landzijde, inkoopcoöperatie Intrakoop en ActiVite. Daarnaast is zij roulerend voorzitter van OOR Opleidingsconsortium Zuid West Nederland.

De raad van toezicht 

Een compleet overzicht van de raad van toezicht is te vinden op deze pagina

Geschreven door