Kampioenskandidaat Forza Almere wacht belangrijke wedstrijden in competitieslot

In de zaterdag 5e klasse C is Forza Almere momenteel de koploper. De ploeg van trainer Tigran Balasanjan staat een punt voor op achtervolger IJburg. Ook Zuidoost United ligt nog op de loer dus dat het spannend gaat worden is zeker.

Topper

Zaterdag wacht de topper tegen Ijburg en dat kan weleens een hele belangrijke wedstrijd worden. Bij winst is het verschil namelijk vier punten op deze concurrent. Met nog zes wedstrijden te gaan wordt het steeds spannender in deze afdeling. Aanvoerder Gary Bouwmeester is zich daar zeker van bewust, en wil met zijn ploeg zaterdag met winst vertrekken uit Amsterdam. 

Vijf finales

Bouwmeester: “ Maar als je me vraagt: zijn jullie kampioen bij winst zeg ik nee,  want we hebben daarna nog vijf  finales te spelen tegen onder andere Zuidoost United en de Almeerse derby tegen Sporting Almere.  Wij hebben na de winterstop veel punten verloren, maar nu dat onze trainer  de koppen weer bij elkaar heeft gebracht, zitten we in een goede flow. Er komt heel wat druk bij kijken bij de wedstrijd van aanstaande zaterdag, met vuurwerk en fakkels en natuurlijk de supporters. De supporters van Forza Almere die met grote getallen die kant op gaan maar ook zeker de fanatieke aanhang van IJburg die aanwezig zullen zijn en dan gaat het er ook om wie het beste met die druk kan omgaan. Ik verheug me op de wedstrijd en verwacht een leuke pot voetbal “.

Het duel tegen IJburg begint zaterdag om 17:00 uur op sportpark IJburg.

Geschreven door