Expositie “Werkende moeders” brengt Almeerse moeders in de schijnwerpers

Op 12 mei 2024 zal de Kunstlinie in Almere het toneel zijn van een bijzondere tentoonstelling genaamd “Werkende moeders”. 

Deze expositie, gepresenteerd door ondernemer Valerie Bos in samenwerking met Avanti en ZaalX, belicht het verhaal van 38 Almeerse werkende moeders en hun zoektocht naar identiteit en balans.

Valerie Bos, die onlangs voor de tweede keer moeder werd, deelt haar persoonlijke ervaringen en vragen over de combinatie van moederschap en ondernemerschap. “In mijn zoektocht naar de ultieme combinatie tussen het moederschap en het ondernemerschap stelde ik mijzelf de vraag: waarom ben ik zo onzichtbaar? Toen ik zwanger was en net bevallen was ik reuze ‘likeable’ maar eenmaal aan het werk moet je dat moederschap er ‘ff bij doen’. Dat kan toch niet?” aldus Bos.

De expositie onthult een verzameling van portretten van Almeerse moeders, elk met hun eigen verhaal en ervaringen. Bezoekers krijgen de kans om de foto’s te bekijken, tips en ervaringen uit te wisselen, en elkaar te ontmoeten in een middag vol inspirerende gesprekken en herkenbare verhalen. Ook voor kinderen is er ruimte om gezellig te komen knutselen.

De onthulling van de expositie “Werkende moeders” zal plaatsvinden op 12 mei om 12:00 uur in ZaalX. De expositie duurt tot 14:00 uur. 

Deze expositie verwelkomt niet alleen werkende moeders, maar ook andere geïnteresseerden. Iedereen is van harte welkom om de verhalen en ervaringen van deze Almeerse moeders te komen ontdekken.

Voor meer informatie en aanmeldingen:

Datum: 12 mei
Aanvang: 11:45 Einde: 14:00
Locatie: Kunstlinie, Esplanade 10, Almere
Aanmelden kan hier! https://avanti-almere.nl/agenda/working-moms/

Voor media- en persverzoeken, neem contact op met:
Malu Keijzer (Communicatie & PR Avanti Almere)
malukeijzer@cors-van-den-berg
06-13928774

Geschreven door