FC Almere sluit seizoen af met nederlaag

Het is FC Almere in de derde klasse niet gelukt om het seizoen met een overwinning af te sluiten, Tegen DWS moest men toestaan dat de Amsterdammers de winst in eigen huis hielden. Het werd uiteindelijk 3-2 voor DWS en waren de resultaten dit seizoen niet wat men er van verwacht had.

Wisselvallig

Met dit resultaat eindigde men op de zevende plek en speelde de Almeerders een wisselvallig seizoen. Tegen DWS speelde Almere niet goed en slordig. De 2-0 ruststand was dan ook het gevolg en was DWS effectiever met de geboden kansen.

Na de rust werd het nog wel 2-1 door Collin Boogaard en leek er meer in te zitten maar dat gebeurde niet en kon DWS later nog de 3-1 scoren en liep Almere achter de feiten aan. Wel was het de tweede helft een gelijkopgaand duel.. Na de 3-1 maakte Almere nog wel  de 3-2 door Boy Vermast ,maar verder kwamen de Almeerders niet. Het seizoen eindigde dan ook met wisselende resultaten. Geen extra wedstrijden dus voor FC Almere en mag  men het komende seizoen opnieuw gaan proberen in de derde klasse.