Forza Almere wil zichzelf weer op de kaart zetten.

Samen met het bestuur en een aantal vrijwilligers is Darl Douglas (Oud-professional van Ajax en Utrecht) op de juiste weg om Forza Almere weer op de kaart te zetten. “Het gaat hierbij niet om snelheid maar om de juiste beslissingen te maken om ons uiteindelijke doel te bereiken. En dat is een stabiele voetbalvereniging met leden die lekker met plezier voetballen”, aldus Douglas.

Op dit moment wordt er hard gewerkt aan de uitstraling van de club, komt er een nieuwe website en zijn er al tientallen sponsoren binnengehaald voor komend seizoen. Maar ook qua leden en vrijwilligers groeit de vereniging elk jaar. Voor komend jaar is er nog geen wachtlijst zoals bij sommige andere verenigingen wel het geval is. Ook is er voldoende ruimte qua velden om goed te kunnen trainen voor de teams. Voorzitter Romano is dan ook positief over de toekomst; “We komen van ver maar we zijn altijd rustig gebleven. Er zijn nu veel aanmeldingen dus er is werk aan de winkel voor ons als bestuur”.  

Ook is er bij Forza voldoende ruimte voor Vriendenteams die gezamenlijk lekker willen voetballen. Er kan dan ook van alles in overleg georganiseerd worden in het weekend na de wedstrijd, van een hapje eten tot een feestje. Veel is mogelijk en zij zullen met iedereen in gesprek gaan die interesse heeft. Kortom genoeg activiteiten bij Forza Almere en hoopt de club zo weer veel belangstelling te krijgen.

Foto: Darl Douglas zal straks zijn vruchten moeten gaan plukken.

Geschreven door