Nieuwe voorzitter van FC Almere Desire Laan gaat nieuwe uitdaging graag aan.

Voor het komend seizoen staan er bij FC Almere weer mooie dingen te gebeuren. Nu de corona op zijn retour is wordt bij vele clubs de drang steeds groter om het oude ritme weer op te pakken. Dat is bij FC Almere zeker niet anders en is men zeer actief om zich voor te bereiden op het komende seizoen.

Voorzitter

Naast een nieuwe trainer voor de selectie ( Charly Olm) komt er ook een nieuwe voorzitter. Nadat huidige voorzitter Remco Fens te kennen had gegeven het even rustiger aan te willen gaan doen moest er toch weer een nieuwe voorzitter komen die de club verder ging helpen de plannen verder uit te werken. De club vond in Desire Laan een uitstekende vervanger. Laan heeft in het dagelijkse leven een eigen bedrijf als businnes concultant en lijkt dit een mooie combinatie met de vereniging. De nieuwe voorzitter ziet erg uit naar haar nieuwe job en is al druk bezig de lijnen uit te zetten.

Mooie uitdaging

Desire Laan over deze stap ,”Ik was al penningmeester bij de club maar toen men mij vroeg om deze functie te gaan bekleden moest ik wel even nadenken maar vond ik dit uiteindelijk een mooi uitdaging daarbij kwam dat er verder geen tegenkandidaten waren en zie ik er naar uit om in overleg met alle medewerkers deze klus op me te nemen. Het zal zeker geen makkelijke taak worden maar deze uitdaging ga ik graag aan, Almere is een mooie club met veel potentie en als ik daar mijn bijdrage in kan leveren ben ik de laatste die nee zegt “. De nieuwe voorzitter wil via diverse commissies het werken simpeler maken zodat voor iedereen het verenigingsleven leuker wordt. 

Gezelligheid

De gezelligheid spreekt haar ook erg aan dus dan is er al veel gewonnen en vindt zij deze uitdaging des te mooier. Hard werken is niet erg maar er moet ook ontspanning zijn na de arbeid: aldus Laan./ 

FC Almere hoopt straks een mooie start te maken met veel enthousiaste medewerkers die door de nieuwe voorzitter zeker uitstekend begeleid zullen gaan worden.

foto: De kersverse voorzitter tekent een contract met Arno Splinter Event.

Geschreven door