Forza Almere sluit ook laatste competitieduel winnend af (4-2)

Kampioen Forza heeft het seizoen netjes afgesloten. Dinsdag moest men aantreden tegen Overamstel doordat het duel de zaterdag ervoor werd afgelast op aandringen van Overamstel. De KNVB ging hiermee akkoord en werd het duel de week erna afgewerkt.

Fantasie opstelling

Forza Almere was de eerste helft van deze wedstrijd overduidelijk de betere ploeg en kwam ook tot kansen. Met een fantasie opstelling werd de tegenstander vaak onder druk gezet. Voor de rust vielen er echter geen doelpunten en moest het dan in de tweede helft gebeuren. Dat kreeg dan ook later gestalte en scoorde Sem Moolhuizen voor Forza twee doelpunten uit mooie aanvallen waar de tegenstander geen grip op had:2-0. Overamstel beet hierna wel even van zich af en wist dan ook de 2-1 te maken voornamelijk door slordig spel bij Forza.

Geen hattrick

Forza-speler Moolhuizen loerde nog op een hattrick maar die kwam er niet. Nadat Keanu Wijnruit de lat bijna doormidden schoot, wist hij in de volgende aanval de 3-1 te maken. Eigenlijk was iedereen toen wel klaar, maar Overamstel scoorde toch nog de 3-2  en uiteindelijk bracht Mike Lochtenberg de stand op 4-2 en was dat ook zeker verdiend ondanks dat de Almeerders niet op z’n sterkst uit kon komen.Forza is kampioen en gaat weer naar de 4de klasse en krijgt komend seizoen de kans om verder aan het team te bouwen zodat het dan ook weer voor de prijzen mee kan strijden.

Geschreven door