Monsterscore voor Sporting Almere tegen BVV’31 (1-11)!

Een week voor de derby tegen Forza Almere heeft Sporting Almere een fraaie zege geboekt. De ploeg van Tareq El Magied speelde BVV volledig van de mat en is dan ook veilig.Het team draaide weer zoals een trainer dat graag ziet en dat werd vertaald in veel doelpunten

Revanche

Het eerste duel tegen deze ploeg had Sporting met 1-2 verloren dus men wilde natuurlijk revanche nemen dat uitstekend is gelukt.Sporting was de veel betere ploeg en kon zich deze wedstrijd heerlijk uitleven. De bal ging goed rond en het veld werd groot gehouden. De afspraken werden goed nagekomen en zo speelde Sporting  BVV helemaal kapot.  De eerste helft eindigde in 0-5, ondanks de hitte gingen de spelers voor een grote uitslag wat dan ook gestalte kreeg

Er waren mooie doelpunten bij en had de tegenstander niets te vertellen en werd dan ook door Sporting naar de slachtbank geleid. De grote uitslag (1-11) was niet eens geflatteerd en hadden er nog meer goals kunnen vallen.

“We geven het niet kado”

Sporting is de wedstrijd ongeschonden doorgekomen, met het oog op de derby tegen Forza Almere komende zaterdag. Doelpunten tegen BVV werden gemaakt door  Sherwan Mustafa(6x)  Renzo van Jaarsveld(3x)  Max de Ree (1x) en Oussama Bakkali ook 1x.  Trainer Tareq El Magied ziet uit naar de derby tegen Sporting Almere en denkt dat het een aardige wedstrijd kan worden want we gaan het niet kado geven aldus de coach.

Geschreven door