Open dag bij Forza Almere op 4 mei

Op zaterdag 4 mei nodigen wij alle jongens en meisjes uit om kennis te maken met Forza Almere tijdens onze Open Dag! Ben jij gepassioneerd over voetbal en wil je ontdekken of Forza Almere jouw club kan zijn? Kom dan langs en train met ons mee!

Aanvangstijden:
Voor kinderen tot JO12: 10:00uur – 11:30uur
Voor kinderen vanaf JO13: 11:30uur – 13:30uur
Locatie: Voetbalclub Forza Almere
Adres: Sas van Gentlaan 10, 1324 CT Almere
Geen wachtlijst, gelijk beginnen met voetballen!

Iedereen welkom

Of je nu al ervaring hebt op het veld of gewoon nieuwsgierig bent naar wat voetbal te bieden heeft, iedereen is welkom! Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en je een voorproefje te geven van de geweldige sfeer en trainingen bij Forza Almere.Zorg ervoor dat je sportkleding en -schoenen draagt en vergeet je enthousiasme niet mee te nemen!  

Wil je deelnemen aan onze Open Dag? Meld je dan aan door een e-mail te sturen naar talentendag@forza-almere.nl met je naam, geboortejaar en eventueel de naam van je huidige voetbalclub. Forza Almere kijkt er naar uit je te verwelkomen op onze Open Dag en samen plezier te beleven aan het spel dat we allemaal zo liefhebben n.l. voetbal!

Voor meer informatie, bezoek onze website of neem contact met ons op via talentendag@forza-almere.nl.

Geschreven door