Agil Etemadi blijft de keeperstrainer van Almere City

Agil Etemadi is ook volgend seizoen de vaste keeperstrainer bij Almere City FC. De geboren Iraniër had deze zomer een aflopend contract bij de club, maar heeft een nieuwe verbintenis voor twee seizoenen getekend bij de club uit Almere

Na de promotie naar de eredivisie van Almere City FC in juni 2023 maakte Etemadi bekend een punt te zetten achter zijn actieve carrière. Hij werd vervolgens aangesteld als de nieuwe keeperstrainer van de Almeerders, als opvolger van Serge van den Ban.

Almere City zeer tevreden over de trainer
In zijn eerste seizoen als keeperstrainer zag Etemadi zijn eerste doelman Nordin Bakker, uitgroeien tot één van de steunpilaren van de promovendus. Bakker was het afgelopen seizoen goed voor maar liefst negen clean sheets ( negen wedstrijden zonder tegendoelpunt). Etemadi stond het afgelopen seizoen in maart en april ook zelf een aantal keren op het wedstrijdformulier tijdens eredivisiewedstrijden van City. Omdat zowel de eerste doelman Nordin Bakker als reservedoelman Stijn Keller destijds geblesseerd waren, zat Etemadi als één van de reservekeepers op de bank bij de Almeerders, terwijl de Oostenrijker Samuel Radlinger onder de lat stond.

Geschreven door