Seegers nieuw hoofd jeugdopleidingen Almere City FC

Voetbalclub Almere City FC heeft Jurgen Seegers aangesteld als nieuw hoofd jeugdopleidingen. De 44-jarige Seegers tekent voor twee seizoenen. Hij is de opvolger van Jason Oost, die niet meer zal terugkeren bij de Keuken Kampioen Divisie club.

Seegers was de afgelopen twee seizoenen actief als hoofd jeugdopleidingen bij Fortuna Sittard. Op 1 april had de Limburgse club het contract met Seegers formeel opgezegd. Seegers heeft veel ervaring met het opleiden van jeugdspelers bij onder meer Haarlem, Telstar, en ADO Den Haag. Ook was hij fysiektrainer bij Anderlecht, Vitesse en ADO Den Haag.

Tim Bakens nieuwe assistent Ole Tobiasen

Tim Bakens is aangesteld als 2e assistent van hoofdtrainer Ole Tobiasen. Bakens neemt de plek in van Jack Austin, die wel actief blijft in Almere: de Engelsman wordt trainer van het U18 elftal en gaat spelers scouten voor de club.

Jong Almere City uit de voetbalpiramide

Het elftal U21 van trainer Hedwiges Maduro zal komend seizoen gaan spelen in de nieuwe competitie voor spelers onder de 21 jaar. De Almeerders zullen worden ingedeeld in de hoogste afdeling. Afgelopen seizoen kwam het beloftenelftal van Almere City FC uit in de Derde Divisie. De Almeerders kregen vandaag van de KNVB te horen dat ze niet meer in de voetbalpiramide kunnen blijven.

Geschreven door