Vacature: Fondsenwerver Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere maakt het mogelijk dat kinderen en jongeren uit gezinnen met weinig geld, toch mee kunnen doen met voetbal, muziekles, turnen, streetdance, judo, zwemmen of een andere sportieve of creatieve activiteit. Het Jeugdfonds zoekt een fondsenwerver. Als fondsenwerver speel je een cruciale rol in het veiligstellen van financiële middelen om kansen te creëren voor kinderen en jongeren in Almere, zodat zij kunnen deelnemen aan een sport-, zwem- of cultuuractiviteit.

Neem contact op met Yvonne Wolff of Lindy Heijmering via coordinator.almere@jeugdfondssportencultuur.nl voor meer informatie. Sollicitaties kunnen naar hetzelfde mailadres worden gestuurd en ontvangen we graag voor 15 juli 2024.

Vacature: Jeugdfonds Sport & Cultuur Almere zoekt een Fondsenwerver | Jeugdfonds Sport & Cultuur (jeugdfondssportencultuur.nl)

Geschreven door